NABÍZÍME ELEKTROINSTALAČNÍ PRÁCE
bezpečné a odborně provedené
ELEKTROINSTALACE OD NÁS
jsou přehledně uspořádané s důrazem na kvalitu provedené práce
S ELEKTROINSTALACÍ OD NÁS
se můžete spolehnout na stoptocentní spolehlivost

Rychlý kontakt

Seznamte se prosím s pravidly ochrany osobních údajů. Spesifikace ZDE

 

Fyzická osoba Ondřej Jirásko (pod živnostenským listem) zpracovává osobní údaje za účelem vyřízení nezávazné poptávky a vždy v souladu s platnými právními předpisy, tj. se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném a účinném znění a s účinností ode dne 25. května 2018 také v souladu s Nařízením EU 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, také pod zkratkou GDPR).

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR,
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  • Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

Závěrečná ustanovení

  • Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

V případě jakýchkoliv Vašich dotazů týkajících se oblasti osobních údajů nás prosím kontaktujte na adrese gdpr.info (zavináč) amontons.cz.

 

 

 

 

Lokalita

Elektromontážní práce provádíme především v Královehradeckém kraji.

Co nabízíme

Elektroinstalace v rodinných domech, průmyslové elektroinstalace, instalace venkovního osvětlení

Kontakt

Jan Hrnčíř, Pecka 222,Pecka 507 82, IČ: 75444844, tel.: 730 809 304, email: info@amontons.cz

Kontakt

Ondřej Jirásko, Revoluční 113, Stará Paka 507 81, IČ: 73808971, tel.: 705 111 066, email: info@amontons.cz